Despre noi

Art & Music

Rulează videoul

 

Art&Music a fost infiintat in anul 1996, fiind primul magazin de instrumente muzicale din Republica Moldova.  Din dorinta de a deveni un partener de incredere oricarui muzician amator sau profesionist din tara, am fost determinati sa oferim servicii de calitate si o atitudine inviduala fiecarui client, datorita unei intelegeri deosebite a pietei autohtone.

Incepand cu 1997, anual am inceput sa fim prezenti la Musikmesse, Frankfurt – cea mai mare expozitie de instrumente muzicale din Europa. Astfel, am devenit reprezentanta oficiala a mai multor firme si am facut disponibile pentru clientii nostri cele mai mari branduri din domeniu instrumentelor muzicale, precum Vandoren, Selmer, Petrof, Buffet Crampon, Casio, Thomastik, Pirastro si altele.

Pe langa clienti satisfacuti, avem o istorie frumoasa de colaborare cu cele mai mari si prestigioase institutii culturale din tara, precum Academia de Muzica, Filarmonica Nationala, Sala cu Orga, Teatrul de Opera si Balet, scoli muzicale din Chisinau si Centre raionale.

 In continuare tindem sa oferim o gama larga de produse calitative si consultanta profesionala gratuita, pentru a ne asigura ca veti face alegerea corecta.